Šta žene primećuju

Koliko je ženama važan spoljni izgled? Verovali ili ne, mnogo manje nego što možete da zamislite. Da je zaista tako, uverićete se sledećeg puta kada se budete našli u velikom društvu i kada budete shvatili da su mnoge prelepe žene pored muškaraca za koje bi se teško mogli prikačiti epiteti „lep“ i „zgodan“, čak i u njihovim najboljim danima. To ne treba da vas čudi.

Naravno da žene primećuju zgodne muškarce, ali njih mnogo više interesuje da li je dotični inteligentan, zabavan, duhovit, pouzdan i nežan nego da li ima lice poput Breda Pita a mišiće poput Švarcenegera. Ukoliko treba da biraju između nekog tipa „strava izgleda“ i nekog ko ima živu inteligenciju, veseo duh i pristojne manire, žene će se uvek opredeliti za ovu drugu varijantu. To je zbog toga što žene ne zaboravljaju muškarce koji znaju da ih iskreno nasmeju, da im na pravi način pokažu ljubav i privrženost a vreme provedeno zajedno učine interesantnim.

Kad je reč o fizikusu, one zaista primećuju oči, ramena, bicepse ili tricepse, ali stomačni mišići jesu ono što njih najviše zanima. Svaki nagoveštaj pivskog stomaka biće registrovan. Nekoliko centimetara viška oko struka može da bude simpatično u tridesetoj, ali će ona uvek biti svesna toga da će se ti kilogrami godinama množiti i da će za deset godina vaša strast prema pivu ili dobrom zalogaju prerasti u mlitavu stomačinu koja se preliva preko pantalona.

Istina je ipak da su ženama prilikom izbora presudniji vaše ponašanje i vaši stavovi. One pažljivo prate kako reagujete u određenim situacijama i šta govorite o određenim argumentima. Ukoliko su vaše reakcije, ponašanje, navike i stavovi prema važnim životnim stvarima slični njenim, znajte da ste vi, bez obzira na svoj izgled, najozbiljniji kandidat.

Na kraju, postavlja se još pitanje šta žene očekuju prvi put u krevetu. Sasvim je sigurno da očekuju prijatan, nežan i romantičan početak i vruć, uzbudljiv i strastven nastavak. Veoma je važno da ne zaboravite na predigru, kao i na ono što dolazi posle seksa, jer za mnoge žene to jeste nešto što je važnije od samog seksualnog čina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.