Udvaranje bez rizika

Da li je moguće osvojiti onu koju ste označili kao ženu iz svojih snova a da pri tom ne dođe do nezgode u kojoj ćete se ugruvati? Naravno da je moguće! Zagrejani ste, a čini vam se da je zagrejana i ona. Iz sve snage se trudite da ostavite dobar utisak ne biste li je na taj način osvojili. Samo pazite da zbog svojih uglađenih (ili neuglađenih) manira ne ostanete praznih šaka. Najgori su muškarci koji se naprosto previše trude!

Okanite se buketa. U ovoj zemlji cvetni aranžmani najčešće izgledaju kao da su ukradeni s nekog svežeg grobnog mesta, a vi sigurno ne želite da dobijete nadimak „grobar“, bez obzira na to za koga navijate. Takve gestove žene obično tumače kao odraz očaja ili sladunjavosti. Umesto da joj šaljete ruže, bolje pokušajte da saznate koje cveće najviše voli, pa joj onda (ako već morate) pošaljite samo jedan omiljen cvet i uz njega poruku s pozivom na sledeći sastanak. Obradovaće je što ste se potrudili da saznate šta voli. Obavezno izbegavajte da spominjete ili prepričavate anegdote o svojim bivšim devojkama; to je neukusno i uopšte nije zanimljivo.

Prilikom odabira poklona za njen rođendan bolje je da potrošite više vremena nego novca. Ne kupujte skupe i preterano romantične poklone, pošto je time nećete impresionirati. Poklonite joj nešto što ima veze s onim što ona voli, možda kartu za neki koncert na koji ćete se, naravno, i sami pozvati.

Na drugom sastanku se ni slučajno nemojte truditi da načinjete lascivne teme ili da se hvalite svojim veštinama u krevetu. Ne govorite joj da ste neobuzdani pastuv; to dokažite delima, a ne rečima. Ukoliko sa ženama budete prerano počeli da razglabate o intimnostima, odbićete ih i pre nego što vas uopšte budu pustile u svoj krevet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.