Uputstvo za upotrebu mode

Moda je tema koja ovih dana zaokuplja pažnju sve većeg broja muškaraca. Muškarci su izgleda napokon shvatili – dobar izgled nije nešto na šta žene imaju ekskluzivno pravo. Smisao za modu poželjan je dodatak svakom aspektu života današnjeg muškarca: on donosi poene na poslu, u društvu, među ženama. Mnogi će ipak biti protivnici širenja modnih tendencija među muškarcima. Međutim, realnost je da muškarci koji dobro izgledaju češće privlače poglede suprotnog pola. Naravno da je ličnost važna, ali niko vas neće pogledati u prolazu i potom reći: „Vidi kakav sjajan smisao za humor ima ovaj momak.“

U današnjem svetu, da biste bili korak ispred drugih, važno je da se potrudite da izgledate što bolje možete. To znači da treba da razvijete sopstveni stil. Stil oblačenja mnogih muškaraca određen je najpre ukusom njihove majke, potom ukusom devojke i na kraju žene. Ukoliko i sami nikada niste probali eksperimentisanje sa imidžom, ne bi bilo loše da pokušate da pratite savete eksperata. Kupite neki muški modni magazin ili dobro proučite mnoštvo tekstova koje smo i sami na ovom sajtu posvetili ovoj temi. Umesto da časopise odmah okrećete na stranu sa „devojkama meseca“ ili sportskim rezultatima, pogledajte ponekad i stranice posvećene modi.

Dovoljno je da pročitate svega nekoliko članaka i već ćete u malom prstu držati osnovna pravila: ne nosite svetle čarape sa tamnim cipelama, uvek uskladite kaiš i cipele, nikad ne nosite suviše usku garderobu. Takođe, dok već listate te magazine, obratite pažnju na reklamne stranice, koje obično po automatizmu preskačete. Zahvaljujući toj ekstrapažnji imaćete uvid u kretanje najnovijih trendova.

Praćenje trendova može biti prilično korisna stvar. Moda se zapravo sastoji iz mnoštva stilova koji evoluiraju i prelaze jedan u drugi. Kako da uopšte pohvatate šta je sada trendi, a šta nije, kad se to stalno menja?! Najjednostavniji način je da pratite popularne glumce i pevače i njihova pojavljivanja u medijima. Naša preporuka glumaca sa čijim kopiranjem stila nikako nećete pogrešiti: Pirs Brosnan, Denzel Vošington, Tom Kruz i Vil Smit.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.