U trendu

Uvek spremni

Kao što je svima poznato, ne postoji idealan dan za donošenje prave odluke. Taj trenutak se prosto dogodi, i kada se situacija kao takva namesti, jednostavno je treba iskoristiti. Ukoliko do prepoznavanja ne dođe, vrlo je verovatno da će morati da se sačeka neka nova isto toliko adekvatna prilika. Ali ni to ne mora da bude slučaj. Niste iskoristili pravi dan za pravu odluku? To ne mora da bude tragedija! Potrebno je da preuzmete inicijativu, da ojačate svoju volju ne bi li ona ponovo bila čelična; potrebno je da pronađete motivaciju. Ako ništa drugo, poslužite se ucenom. Ucenite sami sebe.
Dobar način da se pokrenete s mrtve tačke jeste da pronađete svoju apsolutno najgoru fotografiju sa letovanja. Ta apsolutno najgora fotografija mogla bi da bude ona na kojoj vam je ispao stomak, na kojoj vaš šlauf od sala sija na suncu i na kojoj izgledate kao da ste u poodmakloj trudnoći. Skupite petlju i pošaljite tu fotografiju svom najboljem prijatelju uz propratno pismo: "Ako ti za 12 nedelja ne pošaljem fotografiju na kojoj se vidi znatan napredak, postavi ovu fotografiju na Fejsbuk!" Možda zvuči ekstremno, ali će sigurno biti delotvorno. Nedostatak motivacije je rešen jednostavno da jednostavnije ne može biti.
Delotvoran način da uvek budete u stanju pripravnosti jeste i taj da potražite žensko mišljenje. Zamolite devojku, suprugu ili najbolju prijateljicu da vam iskreno kaže šta misli da je vaš najveći problem. Može da bude fizički, može da bude nešto u vezi s vašim karakterom. Fokusirajte na ono na šta vam je ona skrenula pažnju. Mala je verovatnoća da će ona kao pripadnica lepšeg pola pogrešiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.