U trendu

Vaš životni prostor

Šta je ono što je svakom muškarcu potrebno da bi se osetio kao gospodar svog životnog prostora? Čista posteljina, to svakako. I udoban krevet. Te dve stavke mogle bi da se posmatraju kao nulte tačke dobrog života. Ako nemate dobar krevet, imaćete loše držanje, mnoštvo pospanih i nervoznih prepodneva i podočnjake do kolena. O seksualnom životu i njegovom kvalitetu da i ne govorimo. Treća stavka koja se tiče nameštaja jeste fotelja za kontemplaciju. Masivna, jednostavna, najudobnija koju možete da nađete. Slična onoj u kojoj je vaš ćale čitao novine posle posla. Nekih oprobanih recepata se uvek treba držati.
Kad smo već kod recepata, nije neophodno da muškarac bude majstor u kuhinji. Ipak, neko piće i neka hrana uvek moraju da budu tu. Masline, tvrdi sir i zamrznute tortilje – tri sastojka od kojih se mogu praviti razne varijante koje će učiniti da nikad ne budete gladni. Što se tiče pića, jedna flaša ohlađenog vina može da bude više nego dovoljna u slučaju da dođe do neke proslave. A razlozi za proslavu mogu da budu razni. Dodajte tome i neke fine čaše za vino. Potrudite se da budu u paru. Vino koje ćete iz njih piti ne mora da košta pravo malo bogatstvo, a vi ćete se ipak tako osećati. Pošto svaki dan započinjete kafom, red je da imate i svoju omiljenu šolju. Onu koja predstavlja vredan životni suvenir i koja je preživela razne lomove. Važno je da postoji dobar razlog zbog kojeg odbijate da započnete novi dan ispijajući kafu iz bilo koje druge šolje.
Što se tiče ugođaja: lampa koja stvara pravu atmosferu, uramljeni poster nekog retro filma po izboru (ili najave iz muzeja moderne umetnosti ili stara sovjetska propaganda) i obavezno nešto živo: pas, mačka, biljka… Ženama nije važno šta je u pitanju dokle god pokazujete da ste spremni da se posvetite nečemu (a samim tim i nekome) duže od četiri dana. Buđ na zavesi za tuširanje u kupatilu se ne računa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.