U trendu

Vole li muškarci više da vide velike grudi ili veliku zadnjicu? Evo šta to otkriva o njima, šokiraćete se

Muškarci koji više vole da vide velike grudi češće idu na spojeve, imaju ‘muške’ interese i češće prate sport. Oni imaju potrebu za stalnim heteroseksualnim kontaktom i vole da budu u centru pažnje

Autori bloga Gene Expression došli su do zanimljivog istraživanja iz 1968. godine kojim su naučnici želeli da vide postoji li veza između telesnih preferencija kod suprotnog pola s nekim drugim karakteristikama.

Ovo su ukratko njihovi zaključci.

Karakteristike muškaraca koji vole da vide grudi 

Muškarci koji preferiraju velike grudi češće idu na spojeve, imaju ‘muške’ interese i češće prate sport. Oni imaju potrebu za stalnim heteroseksualnim kontaktom i vole da budu u centru pažnje u društvu. Takvi muškarci su nezavisni, postoji veća mogućnost da su pušači i manje su izdržljivi u obavljanju fizički napornih zadataka. Takođe, češće odustaju od zacrtanih ciljeva.

Muškarci koji preferiraju manje grudi u proseku su u boljem materijalnom položaju nego oni koji preferiraju veće grudi.

Karakteristike muškaraca koji gledaju zadnjicu

Velike zadnjice preferiraju muškarci koji vole red, organizovanost i urednost. Oni su u pravilu bolje obrazovani, ali su i ovisni o drugima. Skloniji su osećanju krivnje i češće menjaju stavove, ali imaju veću potrebu za samoostvarivanjem i teže poslovnom uspehu, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)