Žena je od krvi i mesa

Poljubac žene pauka, fatalna privlačnost, noć veštica, fatalna žena; svi ti smešni pojmovi važili bi kada bi žena bila robot, kada bi bila građena od gvožđa. Međutim, nije tako – žena je od krvi i mesa. To onda znači da žene uopšte nemaju instrumente za ono opasno što im se vekovima olako pripisuje. Ni krv ni meso nisu opasni.

To demantuje i činjenicu da su sve žene veštice. Molim lepo, dajte da vidimo jednu. Pazite, prava veštica bi morala da ne jede, da ne spava, da joj nije hladno, da joj vrućine ne smetaju, da može da pretvara u žabe i zmije, da ne voli komfor, da prezire kupatilo i šoping. U to da su žene veštice danas može da poveruje samo izrazito glup muškarac – muškarac koji je glup za žene.

Reč je o jedinstvenoj muškoj jedinki – ona kao da je od plastelina koji žene najpre oblikuju kako god žele, a onda ga oboje u boje moderne u tom momentu. Tada takav muškarac postaje karika njihovog interesa sve dok ga na kraju ne učine svojim stalnim oruđem. Glavna greška ove vrste muškarca jeste u tome što po pravilu – veruje ženama. Naravno, on uvek nađe opravdanje za to – od lepog vaspitanja do praznih fraza tipa „nekome se mora verovati“. Međutim, biti glup za žene ne mora da bude trajno stanje. Postoji i mogućnost da se ti muškarci pretvore u ekstramužjake. Samo treba da se douče tome.

Treba samo pratiti osnovnu dinamiku žena. Žena se uvek primiri kada nešto sprema. Pored toga što je mirna, ona je često sa osmehom na pola puta. Poenta je u tome da je ne uputite na pravu, već na kružnu stazu. Žene se ionako češće vrte u krug nego muškarci, a ta taktika sa zavaravanjem pravog puta dobra je još zbog nečega: kada znate sve što treba, možete da je pustite da prođe pored vas. Muška prednost leži baš u tome što nema kružnog kretanja i što muškarac može da se zadesi bilo kad i bilo gde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.