U trendu

Žena je žena

Hemijska analiza žene ne bi bila toliko komplikovana. Simbol koji bi je označavao bio bi Že; pronalazač bi joj bio Adam, a atomska težina bi iznosila 54 kilograma, ali bi isto tako mogla da varira od 40 do 250 kilograma. Ovaj hemijski element češći je u urbanim sredinama.

Ako je reč o fizičkim osobinama, ni tu nije problem opisati ih. Površina je obično premazana bojom. Proključa odjednom ili se zamrzne bez razloga. Topi se ako se primeni odgovarajući postupak. Neukusna je ako se pogrešno proba.

Hemijske osobine takođe imaju svojih specifičnosti. Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim metalima, ali i sa dragim kamenjem. Apsorbuje velike količine skupih materijala. Može da eksplodira iznenada, bez prethodnog upozorenja i poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se prijemčljivost znatno poveća ako se natopi alkoholom.

To je najefikasniji poznati element za upijanje novca. Ovaj element se izuzetno retko nalazi u devičanski čistom stanju. Najčešća upotreba: pre svega kao ukras, naročito u skupim sportskim automobilima. Odličan je za relaksaciju i vrlo efikasan kao sredstvo za čišćenje.

Hemijski element sa oznakom Že različito reaguje na dve situacije: pocrveni kad se zatekne bez ambalaže i pozeleni kad se postavi kraj reprezentativnijeg uzorka. Kao i svaki hemijski element, i Že nosi izvesne opasnosti, tačnije: uvek je opasan ako nije u rukama stručnjaka.

Iako je ilegalno imati više od jednog primerka, može se posedovati i više komada – pod uslovom da se drže na različitim lokacijama i da se dobro pazi na to da elementi ne dođu u direktni kontakt. U svakom slučaju, nije preporučljivo spajati dva suprotstavljena Že elementa ako niste na sigurnoj udaljenosti, recimo, na drugom kontinentu. Konsumirati treba umereno, ali znatno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.