U trendu

Ženske maštarije (2)

Koja žena ne želi da bude toliko lepa da se muškarci neprestano bacaju pod njene noge? O tome često maštaju žene kojima još uvek nedostaje hrabrosti da jednostavno krenu putem svojih želja. A kako stoje stvari sa seksualnim perverzijama i maštanjem o njima? Teško je reći.

Dok su neke žene beskrajno podložne eksperimentima i neobuzdanosti u svojim maštanjima, u stvarnosti se većina njih boji da nešto iz domena „perverznog“ čak i predloži svojim partnerima. Za žene otvorenog uma maštanje je oblik pronalaženja novih mogućnosti koje se u neko dogledno vreme mogu iskusiti u stvarnosti. Psiholozi kažu da je grublji seks jedna od čestih ženskih maštarija. Strastven i silovit, ali retko nasilan i bolan, vrlo je dobro prihvaćen i onda kada su one te koje drže kontrolu u svojim rukama. Jedna od čestih fantazija jeste i seksualna dominacija nad moćnim muškarcem u poslovnom ambijentu. Maštarije o grubljem seksu i fizičkoj nadmoćnosti pojavljuju se najviše zbog toga što se u stvarnom životu žena često događa sasvim suprotno.

Fantazije u kojima se žena zanima za jednokratni seks takođe nisu retke. Čak i žene znaju šta je seks radi seksa, gde je nagrada čisto zadovoljstvo. Neizvesno je samo to koliko često se ta fantazija može ostvariti. Pitanje je i da li treba jer onda više ne bi bila fantazija. U takvim fantaziranim jednokratnim kombinacijama žena može da ostvari sve svoje želje, jer dotičnog muškarca više nikada neće videti. Nije retka situacija ni da se u njihovoj mašti takav seks često dešava i s muškarcem bez lica. Ženi je dovoljan osećaj, ona zapravo i ne želi da ga vidi, a sam seks prolazi bez intimnosti koju sa sobom neophodno nosi pogled.

Bilo kako bilo, jači pol mora znati kako da iskoristi ženske fantazije, ne samo zbog toga da bi se one pretvarale u njihovu stvarnost koliko zbog čistog užitka, za koji su, po svoj prilici, i one spremne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.