Internet? Nikad više!!!

Na Internetu ili pomoću njega, može svašta da se doživi. Može da bude zabavno, korisno, uzbudljivo, blesavo. Ali može da bude i bizarno ili šokantno. Toliko da neko odluči da se više nikada ne konektuje!

Upravo je takvu odluku doneo Trevor Tasker, 28-godišnji Britanac, posle online-zaljubljivanja. Sve je počelo tako što se putem Interneta upoznao sa Amerikankom, koja je tvrdila da je 30-godišnjakinja seksi izgleda, i koja ga je pozvala u SAD.

Da, chat je bio dovoljno „vruć“, a njene slike dovoljno golišave, da bi se on odlučio da sedne na avion i susretne svoju novu ljubav. Na fotografijama jeste bila ona, Wynema Faye Shumate, samo 30 godina mlađa!

Jadnog Trevor-a umalo da ne strefi šlog, kada je sleteo na aerodrom u Južnoj Karolini – tamo ga je sačekala 65-godišnja penzionerka koja, očigledno, voli da se lažno predstavlja.

I priča se tu ne završava. Kada je Trevor ušao u njenu kuću, usledio je novi šok: u zamrzivaču je pronašao leš! Bili su to ostaci njenog cimera, koji je umro prirodnom smrću, a u čijoj kući je nastavila da živi baba-surferka i da troši njegovu ušteđevinu. Pošto leš nije mogao da stane u zamrzivač, ona je sekirom otfikarila noge i tako rešila problem.

Trevor ju je prijavio policiji i ona će provesti godinu dana u zatvoru. A on se vratio u Britaniju, oporavlja se od nezaboravnog iskustva i kaže: „Internet? Nikad više!!!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.