U trendu

Supernove iz Nokije

Nokia je predstavila četiri modela u svojoj liniji mobilnih telefona namenjenih onima koji prate modne trendove. Predstavljene mobilne telefone moguće je personalizovati u velikoj meri – od prednjih i zadnjih maski koje se menjaju, pa sve do aplikacije Theme Colorizer, koja automatski prilagođava sliku pozadine i osvetljenje tastera, tako da odgovaraju boji koja je uslikana kamerom.
Prvi model u liniji ovih modnih telefona zove se 7610 Supernova. To je slajder s kamerom rezolucije 3,2 megapiksela, dvostrukim LED blicem, FM radiom, TV izlazom i slotom za microSD memorijske kartice. Na evropskom tržištu 7610 supernova pojaviće se u prodaji u trećem kvartalu ove godine, a cena će joj biti 225 evra.
Model 7510 Supernova je preklopni mobilni telefon s kamerom rezolucije dva megapiksela, LED blicem, GPS-om i microSD karticom kapaciteta 512 MB, koja dolazi zajedno s telefonom. Na evropsko tržište ovaj telefon stiže u poslednjem kvartalu ove godine po ceni od 180 evra.
Nokia 7310 Supernova debela je samo 12 mm, a konstrukcija je klasični candybar s kamerom rezolucije dva megapiksela. Priključak za TV izlaz takođe je prisutan, a uključen je FM radio i MP3 plejer. Na evropsko tržište stiže za nekoliko nedelja po preporučenoj prodajnoj ceni od 155 evra.
Poslednja u nizu je Nokia 7210 Supernova, još jedan model tankog mobilnog telefona sjajnog izgleda. U telefon je ugrađena kamera rezolucije dva megapiksela, pristup Flickr-u obavlja se pritiskom na samo jedan taster, a kapacitet memorije proširuje se pomoću microSD memorijskih kartica. Na evropsko tržište stiže u trećem kvartalu ove godine po ceni od 120 evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.