U trendu

Ako nemate dovoljno mesta u ormaru, uzmite jednu sitnicu i utrostručićete prostor za odeću

S dolaskom jeseni dolazi i trenutak za jesensko čišćenje i izvlačenje toplije odeće iz dubine ormara pa je savršen trenutak da primenite ovaj koristan trik za odlaganje odeće kako biste uredili haos u svojoj garderobi koji vam oduzima i vreme i živce.

Uredno složenu odeću će biti lepo videti, a slaganjem ćete ubrzati i proces peglanja jer će tkanina biti puno manje zgužvana, a da ne spominjemo da ćete bez problema moći da pronađete belu košulju na dan važnog ispita ili sastanka.

@hollyvlogsofficial

Wardrobe Storage Hack… #lifehacks #lifehack #hack #soda #diy #organisehacks #organised #stayhome #fashion #mylifehacks #lifehacks

♬ original sound – Holly Jay-Smith

Kreatorka sadržaja Holi Džej-Smit na svom je TikTok nalogu @hollyvlogsofficial objavila odličan trik koji će vam pomoći da utrostručite prostor za odeću u ormaru. Sve što vam je potrebno je nekoliko limenki.

Dakle, prilikom sledeće konzumacije omiljenog pića iz limenke otkinete metalni prsten i sačuvajte ga dok ne skupite dovoljnu količinu potrebnu za ormar. Zatim uzmite vešalicu i stavite prsten na koji ćete jednostavno okačiti sledeću vešalicu s odećom. Tako ćete na mesto na kojem je do tada stajala jedna, sada postaviti tri vešalice i time dobiti mnogo više prostora u ormaru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)