Bacite ih ili spalite: Ovakve poklone NIPOŠTO ne čuvajte u kući!

Energija sa kojom se ne smemo igrati

Feng šui stručnjaci veruju da svaki predmet u sebi nosi energiju, a držeći ga u kući, tu energiju prenosimo na svoj dom.

Zato, prema njihovim rečima, treba dobro paziti šta unosimo u kuću i čije poklone prihvatamo i čuvamo.

Smatra se da je najgore što možete da unesete u kuću poklon zavidne i zle osobe. Taj predmet će, prema verovanju, brzo uneti svađe u kuću, čak i bolest, razvod…

Veruje se da će osobe koje vam zavide i nimalo nisu srećne zbog vašeg uspeha, porodičnog ili poslovnog, prve biti u redu da vam donesu poklon. Negativna energija davaoca prenosi se i na predmet, koji tiho ali moćno deluje iz kutka vašeg doma.

Kako da prepoznate predmet pun negativne energije?

Ukoliko ste se osetili neprijatno prilikom uručivanja poklona ili imate čudan osećaj svaki put kada ga pogledate, bacite taj predmet bez griže savesti. Ne odlažite da na tavan, u podrum ili slično, samo ga bacite. Neki veruju da je najbolje ovakve predmete spaliti.

Verujte svojoj intuiciji kada su ovakve stvari u pitanju!

4 komentara
 1. Anonimni

  Budalaštine! Sramota!

 2. Anonimni

  Potpuno se slazem sa svakim napisanim slovom..poklonon nas neko daruje, daje nam nesto na dar..i to treba da je propraceno dobrom enerijom i pozitivnim emocijama.. Kad je dat od zlonamernih tacno remeti dobru energiju u kuci..ja takve poklone bacim, bez obzira na materijalnu vrednost.

 3. Rihter

  Teške gluposti ! Negativni i zli mogu biti samo ljud, a ne predmeti !

 4. Anonimni

  Ovo su provereni saveti baba Vange iz 18 veka. Najbolje je sve to baciti u rupu i pokriti zardjalim poklopcem.

Napišite komentar