Blistaće kao nove: Ovo je genijalan trik za čišćenje cipela uz pomoć 1 stvari koju već imate u kuhinji

Nema potrebe za kupovinom dodatnih sredstava!

Ljudi na internetu ostali su zapanjeni nakon što je stručnjak za trikove otkrio kako predmeti koji se verovatno već nalaze u vašoj kuhinji mogu pomoći da vaše cipele izgledaju potpuno nove u roku od nekoliko sekundi, piše Daily Mail.

Stručnjak, koji na TikToku objavljuje pod imenom Creative Explained, često deli savjete i trikove koji olakšavaju život u domaćinstvu i ima preko šest miliona pratilaca.

Stručnjak je nedavno dao nekoliko saveta o tome kako postići da prljave i smrdljive cipele izgledaju besprekorno sa stvarima koje već svi imaju u svojoj kuhinji.

U viralnom videu, koji je do sada prikupio preko 150.000 pogleda, otkrio je da vam krompir, kora od banane i vrećice čaja mogu pomoći da vaše cipele zablistaju kao nove.

@creative_explained

How to clean shoes naturally! 😲🤩 #shoes #lifehacks #cleaning #selfcare #tipsandtricks

♬ original sound – creative explained

Čišćenje cipela krompirom i bananom

„Jeste li znali da ako uzmete krompir i odsečete mali komadić, njime možete očistiti cipele“, otkrio je stručnjak, a potom je pratiocima pokazao kako se rešio svih mrlja na belim patikama.

Zatim je otkrio da ako vam se cipele nakvase, sve što treba učiniti je da ih ubacite u sušilicu s pertlama koje vire, na pet minuta. Nakon toga, stručnjak je pokazao pratiocima kako se mogu rešiti smrada koji dolazi iz njihovih cipela.

„Samo uzmite dve vrećice crnog čaja i držite ih preko noći, i bum, smrad će nestati“, rekao je.

Stručnjak je na kraju pokazao kako svoje cipele možete učiniti sjajnima trljajući ih korom od banane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.