U trendu

Da li ste rob čišćenja kuće? Evo šta vaše navike otkrivaju o vama

Kuća mora da bude čista. Da li se razumno posvećujete čišćenju kuće ili ste rob čišćenja kome u svakom momentu kuća izgleda cakum-pakum?

Postoje tri tipa domaćica kada je u pitanju čišćenje kuće:

Robinja navika

Vi se držite ritualnog čišćenja kuće u vreme i na način koji ste sami sebi odredili i ne dozvoljavate da vas bilo šta poremeti. U svakom trenutku znate kako vaša kuća izgleda, da li trebate da oribate pločice ili prozore. Morate da očistite kuću tada kada ste zamislili inače padate u očaj. Kada vas ukućani vide da čistite, beže glavom bez obzira jer ih čekaju krpa ili usisivač. A ako se najave gosti-nema šanse da će biti primljeni.

Kako provodite mnogo vremena u sređivanju kuće, nije loše da znate da kuću možete očistiti prirodnim sastojcima!

Selektivna domaćica

Vi vrlo dobro znate da organizujete svoje vreme. Volite uobičajeno sezonsko čišćenje ali niste kao robinja navika. Ako iskrsne neki poziv prijatelja na piće, vrlo rado ćete odložiti čišćenje i završiti kasnije.

Racionalna

Čišćenje kuće vam nije omiljena aktivnost, pa gledate da to uradite sa minimalno napora. Znate kako ćete najlakše i najbrže završiti i zato ne ekperimentišete previše. Život je suviše kratak da vam prođe u dosadnom ribanju kuće.

Koji ste vi tip domaćiće?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)