U trendu

Da li znate šta su “bolnički uglovi”? Probajte idealan trik za zatezanje posteljine! (VIDIEO)

Mnogi od nas su se verovatno makar jednom u životu zapitali kada na letovanjima u hotelima ili kod prijatelja zateknemo posteljinu zategnutu „pod konac“ kojom metodom ti ljudi uspevaju uspevaju da postignu takav red? Ma koliko se trudili, izgleda da naš krevet nikada neće videti nešto slično.

Ipak, zbog blagodeti života koje nam trenutno omogućava TikTok, mnogi neprestano dele niz korisnih saveta, a među njima je i profil s nazivom „Raskošan život“. Na njemu se vidi trik koji je opisan kao „bolnički uglovi“, a sastoji se od saveta kako da čaršav na vašem dušeku postavite tako da se njegove ivice više nikada ne izvuku.

“Prvo stavite posteljinu preko dušeka, a zatim počnite da podvlačite čaršav u donjem delu kreveta ispod dušeka. Levom rukom lagano podignite dno dušeka, a desnom gurnite čaršav ispod njega. Deo koji vam je pretekao, a to je sa leve strane, počnite istom metodom da gurate ispod dušeka sa te strane. Potom ga tu prelomite u trougao i postavite ga ispod dušeka. Isto ponoviti sa sva četiri kraja kreveta. Tehnika se zato i zove „bolnički uglovi“ jer se tako zapravo nameštaju kreveti u medicinskim ustanovama”,  navedeno je je u opisu snimka.

@spacemesmerise

who has time for that though? #lifehacks #homedecor #thingsyoudidntknow #foryou #bedroomcheck #tipsandtricks #aestheticvideos

♬ death bed (coffee for your head) – Powfu & beabadoobee

Mnogi su se složili da su imali priliku da vide takav metod prilikom odlaska u bolnice, ali da im nikada nije padalo napamet zbog čega su kreveti namešteni na taj način.

– Uglovi bolnice. Radim ovo ceo život.

– Bolnički uglovi, to je prvo što su nas naučili kada smo se upisale za medicinske sestre.

– To je prokleti bolnički ugao, na koji način sređujem krevet od svoje 5. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.