U trendu

Do kupatila iz snova uz ovih 5 saveta: Zagarantovano bez velikih troškova

Kada je reč o renoviranju, kupatilo često dobija manje pažnje od drugih prostorija u domu. Ali, istina je da ono može postati vaša mala oaza luksuza i stila.

Evo pet saveta kako da vaše kupatilo postane elegantno, moderno i privlačno, a da pritom ne potrošite bogatstvo.

1. Mermer kao luksuzna osnova: Mermerne površine mogu transformisati vaše kupatilo u prostoriju iz snova, dodajući mu eleganciju i sofisticiranost. Ovaj materijal donosi dozu luksuza koji će vaše kupatilo podići na viši nivo.

2. Tapete kao oživljavajući element: Nema potrebe da se plašite korišćenja tapeta u kupatilu. One mogu dodati dubinu i karakter prostoru, pružajući vam priliku da izrazite svoj stil. Odaberite između širokog spektra dezena i tekstura kako biste postigli željeni izgled.

3. Kada se vraća na velika vrata: Kade su ponovo u trendu i predstavljaju ključni element u dizajnu kupatila. Pored estetskog aspekta, kada pružaju osećaj udobnosti i opuštanja, čineći vaše svakodnevno iskustvo kupanja još prijatnijim.

4. Šarene pločice za dnevnu dozu stila: Šarene pločice mogu uneti živost i energiju u vaše kupatilo. Bilo da se odlučite za hrabre boje ili interesantne obrasce, pločice će dati novu dimenziju prostoru i oživeti ga na nezaboravan način.

5. Finalni dodiri za savršen finiš: Male promene mogu napraviti veliku razliku. Dodajte malo zelenila novim biljkama, unesite eleganciju stolicom za šminkanje ili dodajte neobičan stalak za peškire kako biste osvežili izgled svog kupatila.

Uz ove jednostavne savete, vaše kupatilo će postati prava oaza stila i udobnosti, a sve to bez potrebe za velikim troškovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar