Drvo ove voćke privlači novac: Smatraju ga moćnim talismanom jer donosi i sreću

Niko sreću ne može uzeti u ruke i tako je lako prebaciti preko praga stana.

Na kraju krajeva, sreća je nematerijalna. Ali se stručnjaci feng šuija ne slažu sa ovom tvrdnjom. Veruju da se to može učiniti uz pomoć nekih talismana. A jedno od njih je i drvo mandarine.

Kuću može ispuniti radošću, ali i dati vlasnicima finansijski napredak. Ali to nisu sva svojstva ove divne biljke. Pročitajte u nastavku i naučićete u koje svrhe se može koristiti.

Narandžasta boja i mandarine dugo se u Kini smatraju simbolom sreće, uspeha i materijalnog blagostanja. I zato, kada proslavljaju Novu godinu, Kinezi tradicionalno ukrašavaju svoj dom mandarinama i daju ih prijateljima, želeći im sreću i finansijski napredak. Tako se drvo mandarine, na kojem obilno rastu sjajni i sočni plodovi, takođe smatra jednim od najmoćnijih feng šui talismana.

Zaslužno je za mnoštvo svojstava i kvaliteta, među kojima privlačenje novca nije najosnovnije. Pored toga, drvo sreće (kako ga zovu na Istoku) može ojačati porodične veze, vratiti strast i ljubav, olakšati odrastanje dece i poboljšati zdravlje njihovih vlasnika. Takvo obilje svojstava je objašnjeno njegovom jedinstvenom sposobnošću privlačenja pozitivne energije, gde god da se nalazi.

Praktična primena talismana

Imajući u vidu sve gore navedeno, nabavite drvo mandarine ako želite:

– da privučete ljubav i izgradite odnose sa supružnikom, stavite ga u spavaću sobu

– da ojačajte svoje zdravlje – nađite mu mesto u istočnom delu kuće,

– poboljšajte svoju finansijsku situaciju i postignete uspeh u karijeri – locirajte drvo u zoni bogatstva (jugoistok) ili zoni karijere (sever),

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.