U trendu

Ekspertkinja otkrila grešku koju mnogi prave kod čišćenja toaleta (video)

Ekspertkinja za čišćenje iz Melburna u Australiji, poznata kao @thebigcleanco na TikToku, šokirala je svoje pratioce kada im je otkrila da verovatno pogrešno koriste jedan proizvod za čišćenje toaleta.

@thebigcleanco

#professionalcleaning #disinfecting #hardtruth #cleanfreak

♬ original sound – The Big Clean Co

Mnogi za čišćenje WC šolje koriste sprej za dezinfekciju, ali često zaborave da sprej mora da odstoji kako bi bio efikasan. U svom videu, ova žena je objasnila da je dezinficijensu potrebno vreme kako bi odradio svoj posao i da ga je potrebno ostaviti da odstoji 10 minuta.

– Mislite da ispravno čistite? Evo gorke istine profesionalne čistačice. Samo zato što koristite sprej za dezinfekciju ne znači da išta dezinfikujete. Morate da pročitate etikete! Ove sprejove treba ostaviti na površini 10 minuta kako bi ubili klice – objasnila je u videu.

Stotine ljudi komentarisalo je objavu koja je od tada gledana preko milion puta, a mnogi su podelili da nisu znali te ključne informacije pre nego što su krenuli s čišćenjem toaleta.

“Znači da je moja WC šolja, koji sam danas temeljno očistila, još uvek prljava?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga otkrila “Nikad nisam pročitala etiketu…”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar