U trendu

Evo kako da najbrže osušite veš u toku zime: Zaboravite na radijatore, ovo je duplo bolje rešenje

Trik koji ćete obožavati

U zimskim mesecima, sušenje veša većini predstavlja pravi problem. Sušenje je dugotrajno i, na kraju, ali ne i najmanje važno, skupo. Upotreba radijatora i klima-uređaja nije jeftina, a osim toga veš može da miriše na vlagu.

Rešenje za ovo je odvlaživač vazduha koji sakuplja višak vlage u prostorijama. Jedna od glavnih prednosti ove metode su mnogo niži mesečni troškovi. Sve što treba da uradite je da postavite odvlaživač u prostoriju u kojoj sušite veš. A, ako koristite kvalitetan odvlaživač, brzo ćete primetiti da se tanka odeća suši duplo brže.

Stručnjak za održavanje domaćinstva Kris Majkl rekao je da odabir pravog prostora za sušenje veša može učiniti ovu metodu još boljom.

„To bi trebalo da bude najmanji prostor u stanu, sa zatvorenim prozorima i vratima. Mali prostor će zadržati topli vazduh, a sušenje će biti još brže uz odvlaživač“.

Zbog toga ne bi trebalo da prilagođavate stalak za sušenje veša mestu gde inače stoji odvlaživač, već sve zajedno premestite u najmanju prostoriju koju imate – tek tada ćete videti pravu snagu odvlaživača, prenosi n1info.si.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)