Genijalan trik uz koji pločice u kupatilu doslovno blistaju: Pomešajte ova 2 sastojka i gledajte čudo

Žena otkrila trik kako da najlakše očistimo pločice i rešila nam muke

Čistoću pločica moramo redovno održavati kako bi ostale blistave i sjajne kao i prvog dana. Mnoge žene vole da vide čiste pločice, i iskreno priznaju da ništa ne može da ih iziritira kao prljave pločice i prljavština koja nastaje između njih na fugama od sapunice i kamenca.

Naime, jedna majka je na poznatoj Facebook grupi „Mums Who Clean“ postala svetski popularna kada je podelila fotografiju i recept za savršeno uklanjanje prljavštine iz kupatila.

– Mame, otkrila sam kako da se rešimo problema koji nas muči. Potrebno je samo nekoliko minuta i malo truda. Ne mogu da verujem svojim očima – napisala je.

Naime, ona je otkrila i „tajni“ recept te objasnila da meša sodu bikarbonu i izbeljivač. Iako nije opasno mešati ova dva proizvoda, izbeljivač nikako ne treba kombinovati sa drugim hemijskim preparatima iz zdravstvenih razloga.

– Mešala sam dok nisam dobila pastu. Nanela sam smesu na problematična područja i iskoristila staru četkicu za zube. Nije nigde zapinjalo, laganim pokretima je kamenac spadao – objasnila je.

Nije ni čudo što ovaj magični recept za čišćenje kupatila ima hiljade i hiljade lajkova i komentara, a mnoge majke su je nazvale „genijem“, piše Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.