Imaćete uvek mirišljavo kupatilo: Jeftin trik sa pastom za zube oduševio je sve

Pasta za zube može biti vaš tajni adut za borbu protiv neprijatnih mirisa u kupatilu. Evo nekoliko efikasnih načina na koje možete da ga koristite – trik sa pastom za zube:

Trik sa tubom paste za zube u toaletu

Postupak: Uzmite tubu paste za zube i probušite je na nekoliko mesta iglom ili drugim oštrim predmetom. Zatim stavite tubu u vodokotlić. Svaki put kada isperite toalet, voda će teći kroz cev, oslobađajući svež miris u kupatilu.

Prednosti : Ovo će osloboditi prijatan miris svaki put kada isperite vodu, što će vaše kupatilo održavati svežim bez dodatnog napora.

Korišćenje paste za zube u kanti za smeće

Postupak: Dodajte nekoliko kapi paste za zube na dno kante za smeće u kupatilu. Ova jednostavna mera će sprečiti neprijatne mirise iz smeća, jer će pasta apsorbovati mirise i ostaviti svež miris.

Čišćenje WC šolje i lavaboa pastom za zube

Postupak: Nanesite malo paste za zube direktno u WC šolju ili odvod lavaboa. Ostavite da deluje neko vreme, a zatim isperite i obrišite čistom krpom ili sunđerom. Pasta će apsorbovati mirise i ostaviti za sobom prijatan miris svežine.

Saveti za dugotrajnu svežinu

Redovno menjajte pastu za zube: Pastu za zube u mašini za ispiranje ili kanti za smeće je potrebno redovno menjati, jer se vremenom suši i gubi na efikasnosti. Preporučuje se zamena cevi svakog meseca ili po potrebi.
Prateći ove jednostavne trikove, vaše kupatilo će uvek lepo mirisati, što će poboljšati vaše iskustvo u ovom prostoru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.