U trendu

Kako da najbolje očistite TV ekran: 1 stvar nikako ne smete da radite, možete naneti trajno oštećenje

Iako se svi moderni ekrani mogu čistiti na isti način, moraćete biti vrlo oprezni pri izboru sredstva za čišćenje TV ekrana i načinu na koji ih koristite.

Takođe bi trebalo da proverite da li je vaš TV isključen pre nego što ga počnete čistiti. Ne samo da je sigurnije, nego ćete moći bolje da vidite sve mrlje.

Čišćenje televizora je zapravo jednostavan posao, ali ga mnogi ljudi izbegavaju jer se plaše da ga ne oštete deterdžentom, vodom ili grubim udarcima.

Ne brinite, ako sledite ove savete stručnjaka koje je objavio The Sun, vaš televizor će biti čist i nećete ga pokvariti.

Prvo isključite LED, LCD ili OLED TV i isključite ga iz napajanja. Zatim uzmite čistu, suvu krpu i obrišite ekran i sve delove da biste uklonili prašinu. Samo se uverite da tkanina ne ostavlja za sobom fleke i izbegavajte da čistite papirom.

Da biste uklonili prljavštinu, poprskajte krpu sredstvom za čišćenje ekrana i nežno obrišite televizor. Osušite ga drugom suvom krpom i sačekajte neko vreme pre nego što ga ponovo uključite – da biste bili sigurni da je potpuno suv.

Napomena: Nikada ne prskajte proizvod direktno na TV, uvek prvo na krpu!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar