Kako da vaša tuš kabina zablista kao nova, brzo i lako: Saveti koje svako treba da zna

Saveti da tuš kabina zablista kao nova, brzo i lako!

Očistiti tuš kabinu može biti prava muka, ali uz nekoliko jednostavnih trikova možete postići sjajne rezultate bez agresivnih hemikalija. Pročitajte kako da brzo i efikasno vratite sjaj tuš kabini koristeći prirodne metode koje su jednostavne za primenu.

1. Boraks: Raspršite boraks (natrijum tetraborat) po dnu tuš kabine. Nakon toga, nežno istrljajte vlažnom četkom kako biste uklonili mrlje. Boraks je efikasan jer pomaže u uklanjanju naslaga i prljavštine bez upotrebe agresivnih hemikalija.

2. Ulje: Suncokretovo ulje može biti korisno za vrata tuš kabine. Naprskajte ulje na vrata tuša, ostavite da deluje 15 minuta, a zatim obrišite višak ulja ubrusom ili starim peškirom. Ovo će pomoći u uklanjanju masnoća i naslaga sa staklenih površina.

3. Sirće i deterdžent: Napravite mešavinu deterdženta za pranje sudova i sirćeta. Zagrejte sirće da bude vruće, ali ne i da ključa, zatim ga pomešajte sa jednakom količinom deterdženta. Napunite bocu sa raspršivačem ovom mešavinom, dobro promućkajte, i nanesite je na zaprljane površine tuš kabine. Ostavite da odstoji deset minuta pre nego što površinu obrišete sunđerom ili četkom.

Ovi saveti su veoma efikasni za čišćenje tuš kabine, uz prirodne ili blage hemikalije, umesto agresivnih sredstava koja mogu biti štetna po zdravlje i okolinu. Blistaće kao nova!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.