U trendu

Kako napraviti više mesta u cipelarniku? Ovo vam nikad ne bi palo na pamet

U mnogim kućama se u predsoblju ili hodniku nalazi ormarić za cipele, odnosno cipelarnik, koji služi za to da se obuća u u tim delovima, a uopšteno u stanu, ne gomila, već da na jednom mestu stoji uredno složena. Cipelarnik je svojevrstan organizator obuće, međutim ima jednu manu.

Cipelarnik nema beskrajnu mogućnost skladištenja i broj komada koje možemo da čuvamo u njemu zavisi od njegove veličine. Lako se može da se dogoditi da brzo postane popunjen. U tom slučaju, ponovo dolazi do gomilanja obuće. Osim, ako ne znate poneki trik uz pomoć kojeg možete u ormaru napraviti više mesta.

Sve što vam je potrebno je najobičnija kutija za cipele. Na Instagram profilu „Kupoholičarke“, pojavio se jednostavan trik. Sve što treba da uradite je da kutiji od cipela isečete jednu bočnu stranu i dobićete „policu“ na koju se mogu odložiti čak dva para obuće.

Na ovaj način dobije se mnogo više prostora, pritom, ormari izgleda mnogo organizovanije i urednije. Takođe, vaše omiljene cipele neće biti oštećene i prljave zbog postavljanja jedne preko drugih, prenosi Jutarnji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar