U trendu

Kako očistiti tvrdokorne mrlje s dušeka? Postoji jednostavan način, a treba vam samo jedna stvar

Na dušeku provodimo prosečno po osam sati tokom noći, pa ne čudi što s vremenom postaju meta neželjenih mrlja koje na kraju vrlo teško uklanjamo. Njihovu belinu može zameniti žutilo od znoja i ostalih materija otpuštenih tokom noćnog odmora, a ljude izluđuje to što se te mrlje vrlo teško čiste.

Iznenađujuće, otkriven je još jedan efikasan trik za vraćanje starog sjaja dušeku, a sve što vam je potrebno su tablete za čišćenje zubnih proteza. Nedavno je jedna Australijanka podelila svoje iskustvo na Fejsbuku, privlačeći veliku pažnju sa svojim jednostavnim, ali izuzetnim trikom za čišćenje dušeka.

Njen trik je, iznenađujuće, prilično jednostavan. Koristeći samo dve tablete za čišćenje zubnih proteza i 250 mililitara vode, stvorila je moćan eliksir koji je nežno posula po površini dušeka. Zatim je fenom za kosu brzo osušila dušike, a ceo postupak je zaključila izlaganjem suncu nekoliko sati. Dodala je da je proces čišćenja morala da ponovi nekoliko puta kako bi se useešno rešila tvrdokornih mrlja.

Ovaj inovativni trik pokazuje da ponekad najjednostavnija rešenja mogu doneti najimpresivnije rezultate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.