U trendu

Kako osušiti veš u hladnim, kišnim danima? Jedna STVAR JE KLJUČNA

Došli su kišni, sumorni dani, ali ne samo da su sumorni, već nam zadaju i velike probleme poput sušenja veša. Nekim odevnim predmetima potrebno je i duže od 24 sata da bi se osušili, a peškirima, recimo, čak i duže.

Kako bi ubrzali ceo proces, mnogi uključuju grejanje i grejalice, a to za posledicu ima veći račun za struju. Zato svi pokušavaju da pronađu načine koji će ubrzati sušenje odeće, a koji neće uticati na stanje u novčaniku.

Kako prenosi 24sedam.rs, u jednoj od grupa za razmenjivanje saveta o čišćenju i održavanju doma, više od 600 obožavalaca čišćenja podelili su svoje najbolje savete. I, jedna stvar se izdvaja kao ključna: dodatna centrifuga!

Neki savetuju stavljanje na dodatnu centrifugu kako bi se smanjila količina vode koja ostaje u odeći, dok je neko napisao:

“Odradite dodatnu centrifugu. Onu odeću koja može na vešalice okačite na vešalice i stavite je na otvoreni prozor. Ostatak stavite pod klima-uređaj. Peškire obično stavljam preko vrata”, napisao je neko.

Druga osoba je navela da odradi tri centrifuge sa svakim punjenjem.

“Imam kuću na tri sprata, pa stavljam odeću da se suši svuda. Sve je suvo do sledećeg jutra. Peškiri za kupanje suše se preko ograda i stavljaju u sušilicu na 10 minuta.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.