Kune se u trik za blistave prozore: Više nikada ih neću prati na stari način!

Ako su prozori sledeći zadatak na vašem popisu čišćenja, ovaj trik će ubrzati proces.

Kućni stručnjak podelio je brzi trik koji koristi za pranje vanjskih prozora. U svom viralnom videu, Daniel Cunningham (@theorganizerman) pokazao je svoju glavnu tehniku i otkrio domaću smesu u koju se kune, prenosi jutarnji.hr.

„Nikada ne čistim svoje prozore na bilo koji drugi način“, rekao je tiktoker. Za svoj prvi korak Daniel je stavio valjak za boju u svoj rastvor za čišćenje „uradi sam“. Prešao je valjkom preko svojih prozora, razmazujući sapunicu po staklu. Daniel je zatim upotrebio gumu da očisti rastvor od tri sastojka sa svojih prozora. Pazio je da ne ostavi tragove kako ne bi napravio pruge.

@the.organizer.man

Window Cleaning Hack – read all the comments from self proclaimed window cleaning professionals showing their deep passion for window cleaning. Until I posted this video I never realized how serious people are about gas station windows squeegees, and all the other more appropriate standard window cleaning equipment. Bless their hearts. #windowhack #cleaningwindows #windowcleaner #paintroller #windowcleaning #cleaning #pressurewashing #windowcleaner #clean #cleaningservice #guttercleaning #carpetcleaning #commercialcleaning #housecleaning #cleaningservices #residentialcleaning #windowwashing #cleaningcompany #softwashing #officecleaning #powerwashing #softwash #theorganizerman #Love

♬ original sound – The Organizer Man

Kao dodatni korak, Daniel je upotrebio čisti ubrus kako bi ubrzao proces sušenja.

Svojim pratiocima pokazao je i kako je napravio svoju domaću smesu za čišćenje. Prvo je stručnjak za čišćenje dodao dve šoljice vode u svoju kantu. Zatim je izmerio pola šoljice belog sirćeta i ulio ga u vodu. Na kraju je Daniel dodao čajnu kašiku deterdženta za suđe u smesu i promešao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.