U trendu

Malo ko zna za ovaj trik: Ubacite jednu tabletu u WC i gledajte magiju, sve će zablistati

Malo ljudi zna, ali za uspešno uklanjanje lošeg mirisa i tvrdoglave prljavštine u toaletu može vam pomoći jedna sitnica iz kuhinje.

Čišćenje toaleta često je pravi izazov. Kada šolja požuti i tradicionalne metode ne uspevaju, posegnite za proizvodom sa posebnim zadatkom. Stavite tabletu za mašinsko za pranje sudova u toalet i sačekajte da se rastvori. Nakon ovog vremena, temeljno očistite celu površinu. Prljavština će nestati zajedno sa neprijatnim mirisom.

Ako je vaš toalet izuzetno prljav, sačekajte nekoliko sati i počnite sa čišćenjem. Možete čak i ostaviti tabletu za mašinu za pranje sudova preko noći.

Za šta možete koristiti tabletu za pranje sudova?

Tableta za mašinu za pranje sudova ima mnogo više upotreba od originalne. To je univerzalni proizvod koji vredi imati kod kuće. Možete, na primer, očistiti mašinu za pranje veša. Samo ubacite jednu ili dve tablete i uključite je (najmanje 60 stepeni Celzijusa). Naravno da unutra nema odeće. Ovaj tretman će ukloniti neprijatne mirise iz mašine za pranje veša i temeljno očistiti bubanj. Takođe će ukloniti preostali kamenac.

Tableta za mašinu za pranje sudova takođe će vam pomoći da očistite izgorelo posuđe ili očistite rernu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar