U trendu

Mislite da znate čemu služi ručka na bokalu? Bićete šokirani kad shvatite njenu namenu!

Domaćice u neverici nisu ni sanjale da mogu da je iskoriste na ovaj način.

Većina domaćica u svojoj kuhinji ima jedan manji bokal koji služi kao merica. Na ovaj način tačno mogu da odmere potrebnu količinu sastojaka posebno za kolače od brašna do vode i mleka. Da bi bilo lakše na stranicama ovog bokala nalaze se ucrtane mere.

Međutim, ovaj bokal ima i ručku sa strane koju većina koristi za lakše držanje ove merice. Međutim, njihova uloga je zapravo potpuno drugačija.

Mnoge domaćice neretko provode vreme u kuhinji i za neke stvari koje poseduju u njoj ne znaju pravu svrhu ili koršćenje.

Kako je u snimku objavljenom na Tik Toku objasnila jedna domaćica ova ručka na merici ima svoju svrhu. Dakle, ovo je jedan od kuhunjskih trikova koji mnoge domaćice ne znaju. Naime, ova žena je pokazala kako sipa sok i da strane gde postoji uzani otvor poput levka, ali i da ručka na bokalu zapravo ima ima istu ulogu.

@izelica

#rucka #voda #fyp #viral #izelica

♬ original sound – Izelica

Ovo je neka vrsta sigurnosnog ventila kada je bokal napunjen do vrha i preti izlivanje kroz uzani otvor koji se nastavlja na ručku zapravo služi da bezbedno odlijemo višak tečnost u drugu posudu bez da se sve okolo ispoliva.

Mnoge domaćice bile su zaprepašćene kad su ovo videle.

– Evo ja sad sa 52 godine prvi put sam ovo videla.

– Sramota me je da priznam da imam 67 godina i da prvi put sad ovo vidim.

– Umrla bih, a ne bi znala za ovo – bili su neki od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar