U trendu

Nabavite ovu biljku i držite je u spavaćoj sobi, preporodiće vam ljubavni život!

Uređenje doma predstavlja omiljenu aktivnost mnogih žena!

Iako dizajneri interijera tvrde da je lični pečat i ideja ključni za uređenje prostora u kome naša porodica i mi boravimo, feng šui daje neke smernice i pravila za uređenje kuće.

Prema tumačenju feng šuija, sa ove tri biljke u svom domu privući ćete ljubav, novac i sreću.

Bambus

Bambus je idealna biljka po mnogim kriterijumima. Pre svega, lak je za održavanje, a feng šui majstori veruju da privlači pozitivnu energiju.

Uvijena verzija bambusovog stabla privlači uspeh, a za srećnu ljubav i stabilan brak potrebno je da imate dva bambusa i da ih stavite u jednu vazu.

Za više uspeha i novca u kući čuvajte i gajite neparan broj bambusa, idealno bi bilo 3 ili 9 bambusa. Najbolja pozicija za njihovo čuvanje i uzgajanje je levi deo kuće, najviše udaljen od ulaznih vrata.

Orhideja

Ovo je čaroban cvet, koji se u feng šuiju koristi se za pronalazak nove ljubavi.

Ukoliko ste usamljeni iskoristite magiju orhideje i čuvajte jednu u spavaćoj sobi, idealno bi bilo da je držite na noćnom ormariću pored kreveta.

Zlatni bršljan

Ova dekorativna biljka se savršeno uklapa u svaki dom, a upravo zlatni bršljan je savršen za odbijanje negativne energije.

Mrtav ugao u kući ili prazne police idealan su kutak za zlatni bršljan koji odbacuje sve negativnu energiju iz doma, a privlači svetlost, ističu feng šui majstori,

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.