U trendu

Najpoznatija svetska domaćica savetuje kako da rasterate miševe uz jeftin trik, više se neće vraćati!

Topla zima ostavila je traga pa su se tako miševi razmonožili više nego prethodnih godina. U mnogim kućama koje imaju podrume ili dvorišta glodari su ovih dana sasvim uobičajena slika, 

Iako mogu biti nezvani gosti i u stanovima, miševa najviše ima u dvorištima i garažama, odakle bez problema mogu da uđu i u sobe.

Oni su štetočine i mogu predstavljati ozbiljan rizik po zdravlje ljudi, jer mogu doći u dodir sa hranom, ali i ostaviti izmet po kući, koji može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Danas imamo razne preparate i aparate koji tjeraju miševe, ali malo njih je stoprocentno efikasno. Da se sa ovim problemom suočavaju mnogi svedoče i brojna pitanja upućena Mrs Hinch, poznatoj britanskoj domaćici, koja je veoma popularna na društvenim mrežama i čije savete prati skoro 5 miliona ljudi.

Na njenom profilu se povela debata o tome šta je najdelotvornije protiv miševa, a mnogi su se saglasili ta je to upravo ovo:

“Probajte da zatvorite otvore čeličnom vunom. Miševi ne mogu da je pregrizu i brzo odustanu od te namere, te napuštaju dom i traže lakši plen. Svaku rupu u domu, kroz koju bi mogli da se provuku, začepite vunom. Rezultat će vas oduševiti”, napisala je jedna korisnica društvenih mreža u komentaru sa kojim su se svi saglasili da je efikasan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar