U trendu

Napravite sami najefikasnije prirodno sredstvo za čišćenje kuhinje koje će ukloniti svu masnoću

Vaš novi saveznik u borbi protiv masnoće – domaći sprej za uklanjanje masti do četiri sastojka…

Masne mrlje u kuhinji su kao noćna mora koja se ponavlja. Bez obzira koliko truda uložimo u čišćenje, čini se da se mast uvek pojavljuje na najmanje očekivanim mestima. Pored toga, tradicionalna sredstva za čišćenje su često puna hemikalija koje mogu naštetiti našoj koži i životnoj sredini. Predstavljamo vam zato najefikasnije prirodno sredstvo za čišćenje kuhinje.

Ovaj sprej, koji možete lako pripremiti kod kuće, prirodno je i efikasno rešenje za vaše kuhinjske probleme. Chantel Mila, poznata po svojim korisnim savetima za čišćenje na društvenim mrežama, otkriva recept za ovaj čudotvorni sprej.

Potrebna su vam samo četiri sastojka:

alkoholno sirće,
voda,
tečnost za sudove,
eterično ulje limuna.

Alkoholno sirće je sjajno prirodno sredstvo za čišćenje koje efikasno uklanja masne mrlje. Tečnost za pranje sudova pomaže u razbijanju najtvrdokornijih čestica masti, dok esencijalno ulje limuna ne samo da dodaje divan miris citrusa, već ima i antibakterijska svojstva koja su ključna za čišćenje kuhinjskih površina.

Priprema domaćeg spreja je dečja igra. Uzmite jednu šolju alkoholnog sirćeta i jednu šolju vode, dodajte kašičicu tečnosti za pranje sudova i četiri kapi eteričnog ulja limuna. Sve to promešajte i sipajte u praznu bocu sa raspršivačem. Pre prve upotrebe, testirajte sprej na maloj, neupadljivoj površini da biste proverili moguće reakcije. Zatim poprskajte površine koje želite da očistite i obrišite vlažnom krpom.

Ovaj domaći sprej ne samo da je efikasan u uklanjanju masnih mrlja, već će osvežiti i mirisati celu kuhinju bez izlaganja štetnim hemikalijama. Toliko je lako da ćete uskoro zaboraviti na sredstva za čišćenje koja ste kupili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar