U trendu

Nemate klimu, a želite da se rashladite? Ovaj jednostavan trik će vas oduševiti

Jednostavan trik s ventilatorom i nekoliko drvenih štapića mogao bi vam spasiti vrući dan. Sve što trebate napraviti je pričvrstiti nekoliko ledenih lizalica za prednji deo ventilatora gumicama za kosu.

Trik je pokazala žena po imenu Žaklin na svom TikTok profilu.

– Moj životni trik dana. Najbolja stvar je što lizalice možete vratiti nazad u zamrzivač i ponovo ih kačiti na ventilator – rekla je ova TikTokerka.

U klipu koji je brzo postao hit na društvenim mrežama, Žaklin je otkrila da je lak način da podignete nivo rashlađivanja svog ventilatora da zavežete zaleđene štapiće na prednju stranu.

Žaklin je koristila sićušne elastične trake za kosu da pričvrsti dve zaleđene lizalice koji su koštale oko 30 dinara na prednji deo svog ventilatora.

„Provucite ih kroz gumice koje ste pričvrstili za ventilator… i dobijate klima uređaj. Hladan vazduh.“

U svetlu vesti, stručnjak za nekretnine That Property Guy podelio je nekoliko jednostavnih trikova koji će vam pomoći da rashladite kuću kada je vruće.

@thatpropertyguy

Don’t suffer this summer ☀️🥵

♬ Heat Waves – Glass Animals & iann dior

TikToker je objasnio: „Želećete da hladan vazduh cirkuliše u kući, pa zato napunite činije vodom i malo leda. Posude vode će ohladiti kuću, posebno ako koristite ventilator.“

Dodao je: „Možda zvuči glupo, ali zatvorite prozore i navucite zavese. Tokom dana, ovo će zadržati vrući vazduh“.

Međutim, ako morate da držite prozore otvorene, postoji i način koji će očigledno smanjiti toplotu.

„Ako morate da otvorite prozore, otvorite nekoliko na oba kraja kuće i to stvara promaju“, savetovao je on, dodajući: „Otvorite i prozore u potkrovlju.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar