U trendu

Nestalo vam je deterdženta ili omekšivača? Rešite problem uz ovu fenomenalnu ideju!

Regenerator za kosu obično koristimo nakon pranja kose i otprilike svi smo uvereni da je to njegova jedina namena. Međutim, nećete verovati, ali radi se o fenomenalnom sredstvu koje ima višestruku namenu.

Naime, ako vam je nestalo deterdženta za veš, možete da se poslužite regeneratorom. Odeću stavite u čisti lavor, sipajte vruću vodu, a zatim dodajte kašičicu regeneratora. Odeću ostavite u tako penastoj tekućini pola sata, zatim isperite i osušite, prenosi The Indian Express.

Takođe, regenerator možete da koristite i za pojačavanje mirisa odeće. Možete da napravite svoj omekšivač i osveživač tkanine. Za to treba da pomešate regenerator s malo vode i stavite ga u bocu s raspršivačem. Samo protresite bocu tako da se sadržaj izmeša temeljno, a zatim raspršite po odeći iz daljine.

On se koristi i za negu tela, pa tako možete da postignete mekane zanoktice ako nanesete samo malo regeneratora na nokte pomoću pamučne krpice i nežno ga umasirate.

Regenerator za kosu takođe možete da iskoristite ako vam ponestane pene za brijanje. Nanesite ga na deo tela koji ćete brijati, omekšajte dlačice i navlažite kožu, pa izbegnite posekotine.

Takođe, iskoristite ga i kao hidratantno sredstvo za kupanje. Pogotovo ako ste pre koristili piling za telo ili penu za kupanje koja je stvorila puno pene. Da biste dobili nazad prirodnu vlagu tela, pre nego što završite s kupkom dodajte malo regeneratora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.