U trendu

Neverovatan trik uz koji će vam veš uvek biti mirisan, a omekšivač trajati „100 godina“

Ako vam se čini da vam veš ne miriše dugo nakon pranja, ovaj trik će vas oduševiti. Jedna žena podelila ga je u Fejsbuk grupi gospođe Hinč, stručnjaka za čišćenje, a ljudi su oduševljeni. Plus je što ćete na ovaj način uštedeti na omekšivaču za veš.

U videu koji je podelila, ona je pokazala da je koristila tri pakovanja sunđera za sudove i jednu flašu omekšivača za veš. Sunđere je isekla na polovine, a zatim je pola isečenih sunđera ubacila u plastičnu posudu, koju je do pola napunila omekšivačem.

Nakon toga u posudu do vrha sipa vode, dodaje ostatak sunđera i sve dobro promeša. U videu naglašava da je važno pomešati vodu i omekšivač u odnosu jedan prema jedan.

Zatim opran veš stavlja u mašinu za sušenje, a u bubanj dodaje dva natopljena sunđera, koja pre toga iscedi koliko je moguće.

We’re switching it up for today’s laundry hack to feature an awesome DIY for dryer sponges by @caffeinatedmuggle AKA homewithesther on TikTok🥳 Try this and let us know what you think!#laundryhacks #tiktok #fyp #dryersheets #diyprojects

Posted by NimNim – Laundry & Dry-Clean on Thursday, May 13, 2021

„Najbolje od svega je što možete da ih koristite više puta, a miris nikako ne prestaje“, tvrdi ona.

Upotrebljen sunđer nakon sušenja u mašini za veš jednostavno vratite u posudu sa omekšivačem i opet će biti spreman za korišćenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar