U trendu

NEVEROVATNE primene SELOTEJPA

Selotejp je lepljiva traka koju koristimo isključivo za lepljenje stvari kojima je namenjen. Ipak, ova traka može da vam posluži za brojne namene.

Držač vreće za smeće

Na ivici radne ploče selotejpom zalepite vreću za smeće tako da odmah možete bacati unutra otpatke koji vam ostanu na pultu.

Pokupite smeće s tastature

Narežite selotejp na trake pa ih lepite i odlepljujte s tastature vašeg laptopa. Tako ćete pokupiti svu nečistoću i mrvice. Isto možete napraviti i s odećom, ako pri ruci nemate rolu. Selotejp će s nje pokupiti svu prašinu. Takođe ako imate baršunaste cipele ili štikle, očistite ih na isti način.

Označite kofer

Jednostavna traka selotejpa u boji s prednje strane kofera omogućiće vam da odmah uočite koji je vaš, a ne da čekate drugi krug.

Pričvrstite kravatu

Ako je vani vetrovito ili za kravatu obično ne nosite iglu, prilepite zadnji dio kravate za košulju – komadićem selotejpa.

Preslikajte fotografiju na selotejp i zalepite

Na omiljenu fotografiju nalepite selotejp pa je smestite u toplu vodu na deset minuta. Fotografija će se preslikati, a onda je poput nalepnice možete nalepiti bilo gde, pa i na šolju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar