U trendu

Nikad više ‘singl’ uz ove trikove: Preuredite spavaću sobu i prizovite ljubav

Odgovoorite na tri pitanja i pogledajte da li neke stvari treba da izbacite, odnosno unesete u prostoriju.

Ako ste nezadovoljni ljubavnim životom, u lošoj ste vezi i nikako da nađete pravog partnera, dobro pogledajte svoju spavaću sobu, jer se možda baš tamo krije rešenje, savetuju feng šui stručnjaci.

Prema feng šui filozofiji uređenja prostora, postoje neke stvari koje bi trebalo da izbacite, odnosno unesete u prostoriju gde se odvija „akcija“, ako želite da poboljšate vezu i privučete ljubav u život,  objašnjavaju stručnjaci.

Dobro pogledajte prostoriju u kojoj spavate i odgovorite na sledeća pitanja.

Da li imate predmete u crvenoj ili roze boji?

Ako nemate, odmah ih nabavite. Smatra se da ove boje pospešuju strasti i prizivaju ljubav. Može to biti neka figurica, a nije loše i da odaberete posteljinu u ovim bojama.

Gde vam se nalazi krevet?

Ako je okrenut tako da vam stopala pokazuju na vrata, pomerite ga. Ukoliko nemate prostora za ovakvu izmenu, napravite barijeru između vrata i kreveta, možete u vidu paravana ili čak komode.

Da li imate stubove?

Ako u spavaćoj sobi imate nekakve stubove koji vas „seku“ oštrim ivicama, onda ih zaklonite biljkama. Inače, cveće se ne preporučuje u ovim prostorijama jer negativno deluje na ljubavno polje, ali u ovom slučaju je dozvoljeno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar