U trendu

Nikada se ne bi setili: Jedan proizvod iz kuće čisti mrlje sa stakla bolje od bilo čega drugog!

Možda ste navikli da razne mrlje sa prozora uklanjate hemikalijama koje su posebno namenjene za to, ali pre nego što ih iskoristite, ne bi bilo loše da isprobate jedan trik. Posebno će vam odgovarati ako ste ostali bez sredstva za pranje stakla. Mrlje na prozorima ostaju iz različitih razloga.

Otisci prstiju, kapi kiše i tragovi brisanja, posebno su vidljivi po sunčanim letnjim danima. Ukoliko se ne koriste posebna sredstva, za čišćenje se primenjuje najčešće alkoholno sirće, ali ni to nije trik o kom govorimo.

Jedna korisnica Fejsbuka, savetuje da za brisanje prozora iskoristite, ni manje ni više, nego omekšivač za veš. Pored njega, potrebni su vam samo voda i krpa.

Samo napunite tri četvrtine lavora ili neke druge, veće posude, toplom vodom i u to uspite čep omekšivača. Ukoliko tečnost izgleda kremasto, slobodno dodajte još vode.

Za brisanje, najbolje bi bilo da koristite krpu od mikrofibera, odnosno magičnu krpu. Navodno, omekšiač sprečava lepljenje prašine za prozore, čime oni duže ostaju čisti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar