U trendu

Novac će početi da pristiže sa svih strana: Komad ove biljke stavite pod tepih još danas

Ljubitelji Feng Shui tehnike za uređenje doma, uglavnom se baziraju na rasporedu nameštaja i prostorija. Malo ko zna da dekorativni predmeti poput tepiha, itisona i otirača takođe mogu na energiju u kući ili kancelariji.

Otkrivamo vam nekoliko sjajnih saveta kako da oslobodite energiju koja će privući novac.

Ako imate finansijskih problema i osećate da je tu energija „zablokirana“, potreban vam je tepih crvenkastih i braon tonova, jer ova kombinacija može da stvori „zapaljivu“ smešu koja će otvoriti blokade.

Najveću grešku prave oni vlasnici poslovnog prostora koji se odluče da plate pravljenje otirača sa imenom firme na njemu. Isto važi i za itison na ulazu. Nipošto nemojte to raditi, kažu Feng Shui majstori, prenosi Naj žena.

Time dozvoljavate da se po vašem poslovnom ugledu „gazi“, ističu oni, a bolje je da od ulaza vodi neki dezen koji podseća na stazu, kojim partneri, klijenti ili kupci prirodno dolaze do vas.

Ako niste u mogućnosti da menjate podne prostirke u skorije vreme, poslužite se jednostavnim trikom.

Nabavite komad osušene alge ili mahovine i postavite ga ispod tepiha. Ovim privlačite sreću i bogatstvo u dom. Za razliku od suvog cveća koje mnogi ponekad beskorisno gomilaju i samo time stvaraju nered pun prašine, što Feng Shui zabranjuje, ovaj detalj iz prirode sa specijalnom namenom deluje kao sredstvo za pojačanje energije tepiha, koje ne možemo promeniti.

Probajte već danas!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.