U trendu

Obradujte svoje najmilije: Svaki član porodice ima svoju boju, najbliži dobijaju specijalne poklone!

Vreme je praznika kao i period kada se okupljaju porodice i prijatelji kako bi uživali u svečanostima, poklonima i posebnoj hrani.

Ovo je idealno vreme kada nastojite da podelite blagostanje darujući poklone i proslavljajući sa onima koji su vam najbliži sa ciljem da okupite porodicu i prijatelje na jedinstvenim druženjima.

To je zabavno i lepo doba godine kada su domovi i prodavnice ukrašeni blistavim svetlima i bogatim zelenilom. Dekoracija za praznike je takođe odlična prilika za feng šui, jer usmerava pažnju i nameru na vaš dom i vaše bližnje, objašnjavaju na portalu Red Lotus Letter, a prenosi najžena.rs.

Nastojimo da dom uredimo na način da daju toplu atmosferu i da budu lepo uređeni, kako bi podjednako odgovarali ukusu odraslih i dece. Svakako svi uživaju u predivnim ukrasima i jelci. Napravite praznik po feng šui principu ove godine, iz zabave i zbog manifestovanja blagostanja.

1. Poklonite stvari i igračke koje se više ne koriste

Ovo nije zabavan deo, ali je važno da stvari u kući koje vam nisu potrebne, a vi ih svejedno čuvate bacite ili poklonite. Dobar feng šui zahteva prostor u kome energija– či cirkuliše, a da bismo rasli, moramo imati prostora. Dakle, pre nego što svi novi pokloni i stvari dođu u kuću, odvojite pola sata da odete od sobe do sobe i bacite stare, polomljene ili nekorišćene predmete. Zatim donirajte ono što je upotrebljivo u dobrotvorne svrhe, a ostalo bacite. Osećaćete se mnogo bolje u vezi sa svim dodatnim stvarima koje dolaze u kuću ako se prvo ukloni neki stari nered.

2. Svaki član ima svoju boju

Zamotajte sve poklone prema boji i primaocu, koristeći feng šui pravila za privlačenje blagostanja. Ne samo da će pokloni biti prikladni osobi, već će ih biti lako identifikovati i brzo pronaći.

– Otac/Muškarac: Zlatni papir

– Majka/žena: crveni ili ljubičasti papir

– Deca: Srebrni ili ljubičasti papir

– Bake i deke: zlatni ili ljubičasti papir

Neko ko je bio bolestan: smeđi, zanatski ili zeleni papir (sa ili bez dizajna prirode kao što su drveće, borove grane, jeleni)

3. Evo kako da obradujete saradnike i komšije

Bilo da su za poslovne saradnike ili članove porodice, narandže se smatraju „prirodnim zlatom“ i predstavljaju i bogatstvo i mogućnosti. Zlato je uvek prikladno za poklone, poput bombona umotanih u zlatnih papir. Feng šui pravila za bogatstvo kažu da možete da uključite belešku koja objašnjava kako Kinezi poštuju narandže kao prikaz velikih mogućnosti i bogatstva. Ovo pretvara jednostavnu kutiju citrusa u tovar zlata. I dok naručujete, razmislite o tome da svojoj porodici pošaljete za poklon pomorandže! Prelepa cvetna biljka kao što je narcis simbolizujezlato i vašu želju za prosperitetom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar