U trendu

Očistite WC šolju uz jedan jeftin proizvod koji svi imate kod kuće: Zablistaće kao nova

Sledeći put kada čistite WC šolju, upotrebite ovaj proizvod

Jedna supermama iz Australije podelila je kako je jednostavnim trikom očistila WC šolju od tvrdokornih mrlja koristeći samo jedan proizvod koji svi već imaju u kući.

U grupi na Fejsbuku, Lauren je otkrila da je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limunsku kiselinu, odnosno limuntus.

– Mrzim da čistim WC šolju. Međutim, našla sam jednostavan način – 25 grama limunske kiseline ostavljene u njoj devet sati rešava i najtvrdokornije mrlje.

Najteži deo procesa je da pazite da niko ne koristi šolju tih devet sati. Imala sam nameru da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Lauren i u objavi podelila fotografije pre i posle čišćenja, na kojima se vidi neverovatan rezultat

Drugi roditelji u grupi bili su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje i sami koriste limunsku kiselinu.

– Koristim limuntus na dnevnoj bazi za čišćenje WC šolje i odličan je, jer nema hemikalija, pa i deca mogu da čiste pomoću ovog proizvoda – komentarisala je jedna majka.

– Limunska kiselina je najbolja! Odlična je za čišćenje kupatila, a posebno WC šolje – složila se druga članica Facebook grupe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.