U trendu

Odeća ispeglana i bez pegle: Ubacite samo ovo u mašinu za sušenje veša (video)

Vašim mukama je kraj

Generalni direktor brenda Laundry heap Dejan Dimitrov kaže da većina odeće može da izađe iz mašine za sušenje veša „kao da je izgorela“ ako u nju stavite dve ili tri kocke leda.

Toplota mašine za sušenje veša će otopiti led i stvoriti paru koja će izgladiti većinu bora na odeći“, kaže Dimitrov, a ako se pitate da li led u njoj zaista tako funkcioniše, domaćini su Popularna američka dnevna emisija „Dobro jutro Ameriko“ takođe je objavila video na Jutjubu sa naslovom: „Roditelji, prestanite da peglate: Ovaj trik bi vam mogao da promeni život!“

Ukoliko planirate da sami proverite kakva će vam biti odeća posle sušenja ledom, korisnici roditeljskog portala Mame savetuju i da nikada ne prepunite sušaru, jer će para najbolje delovati na manjoj količini odeće.

Isto tako, piše Moms, odeću treba ostaviti na vešalici neko vreme posle sušenja i pre savijanja, a trik je, kažu, idealan za sve one koji su uvek u žurbi: pa drugi put pola sata pre izlaska. , sećate se šta zaista želite da nosite bluzu koja je još mokra, isprobajte je!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar