U trendu

Odmah izbacite ovu 1 stvar iz kofera, može vam upropastiti putovanje: Evo šta treba poneti na put

Šta treba poneti na put? Pet stvari koje zauzimaju mesto u vašem koferu.

Sezona godišnjih odmora je stigla, a mnogi su već u fazama pripreme za putovanja. Međutim, prilikom pakovanja kofera, često se nađemo u situaciji da spakujemo i neku nepotrebnu stvar.

Evo nekoliko stvari koje preporučujemo da izostavite iz kofera:

1. Neudobne štikle

Štikle koje ne možete nositi tokom cele večeri nemaju mesto u vašem koferu. Bolje je iskoristiti taj prostor za nešto praktičnije. Ako ipak želite da ponesete štikle, izaberite one koje su udobne i univerzalne za različite prilike.

2. Kabanica

Kabanice zauzimaju dosta prostora u koferu i retko se koriste. Bolje je poneti kompaktni kišobran ili ga kupiti na odredištu ako bude potrebno.

3. Veliki jastuk za vrat

Standardni jastuci za vrat zauzimaju puno prostora i nisu uvek najbolja opcija za putovanje. Postoje kompaktniji i praktičnije alternative koje će vam pružiti dovoljno udobnosti bez nepotrebne gnjavže.

4. Pogrešan adapter

Umesto da nosite različite adaptere za svaku moguću situaciju, ponesite univerzalni adapter. To će vam odmah olakšati život i uštedeti prostor u koferu.

5. Previše proizvoda za negu kože

Nošenje svih proizvoda za negu kože koje koristite kod kuće može biti nezgodno i zauzeti mnogo prostora. Ako vaši omiljeni proizvodi ne dolaze u malim pakovanjima, ponesite samo ono najneophodnije.

Svaka stvar koju spakujete treba da ima svrhu. Ako nešto nije neophodno za vaše putovanje, bolje je da odmah i ostane kod kuće. Ovo pravilo će vam pomoći da izbegnete nošenje previše stvari i omogućiti vam lakše i ugodnije putovanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.