U trendu

Oduševila je milione pratilaca: Ova žena je pravi majstor za organizovanje kuhinje

Kuhinja i kuhinjski elementi nekada znaju da nam predstavljaju problem.

Zapravo, nisu oni problem, već su problem razne šolje i suđe, koje smo mi prikupili tokom svih godina i, prosto, ne znamo šta ćemo s njima.

Ali, TikTok korisnica @therealcindyology je otkrila neke svoje trikove za organizaciju prostora za skladištenje, koji su se pokazali kao izuzetno korisni i zbog kojih je manja verovatnoća da će vam neka posuda pasti i polomiti se.

Neki od njenih trikova su da postavlja tri čaše za vino na policu ormarića uspravno i onda pokazuje kako se postolja sudaraju i štrče, time sprečavajući da se vrata zatvore. Ponudila je zatim jednostavno rešenje, ona je naizmenično postavila jednu čašu uspravno i pa drugu na rub. Nakon ovoga, čaše mogu lakše da se zbiju jedna uz drugu, što ostavlja više prostora da se vrata ormarića lepo zatvore.

@malloryhudsonxo

Kitchen cabinet organization | day 12 of #movingwithmal#kitchenorganization #kitchencabinetorganization #kitchenorganizationideas #organizingdishes

♬ eyes – vip mix – skaiwater

U kratkom klipu, koji je pregledan preko 4,8 miliona puta i koji je dobio više od 517.000 lajkova, ona je vrlo plastično pokazala gde ljudi greše kada je u pitanju neiskorišćenost prostora u kuhinjskim ormarićima.

Kao dobro rešenje za skladištenje, Sindi predlaže postavljanje pregrade na policu koja omogućava da se polovina posuđa postavi ispod, a polovina iznad.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar