U trendu

Oprala je prozore ovim proizvodom iz kupatila: Fleke i nečistoće nestale su za tren oka

Nakon kišnih i vetrovitih dana na našim prozorima nataložio se sloj mrlja koji deluje poput zavese. Čak i da je to jedva vidljivo domaćicama zadaju glavobolje prozori jer nikada nisu dovoljno čisti.

Uprkos tome što većina njih koristi regularna sredstva za čišćenje i brisanje, neke dame vole da eksperimentišu kako bi došle do što boljeg efekta.

Neretko prozori naizgled deluju čisto, međutim, sa prvim sunčevim zracima na njima se vidi svaki trag brisanja.

Da biste izbegli ovakve situacije, te bili mirni neko vreme sa čistim prozorima, na koje vaš komšiluk gleda sa divljenjem koliko su čisti i sjajni, postoji rešenje. Za to vam ne treba više od pet minuta.

Potrebna vam je veća posuda sa vrućom vodom, čep sa omekšivačem za odeću i dve krpe: mokra i suva. Ovaj trik otkrila je tiktokerka Matea Baturina koja tvrdi da nema više problem sa zaostalim tragovima. Ovaj snimak je imao podeljene reakcije.

Neke domaćice su rekle kako su zaista skeptične da probaju ovakav način čišćenja prozora jer im je ostavljao masne tragove na odeći, dok drugi smatraju da vredi probati kao i inače što isprobavamo druge trikove i eksperimente.

@mateabaturina

Ovo morate isprobati 😍 gotovo za čas 👌🏻 #fyp #tips #tricks #tipsandtricks #tiktok #balkantiktok #reels #mama #mum #window #prozori #ciscenje #clean #love #live #life #split #sun #sunce #foryoupage #foryou #balkan #njemacka #austria #svicarska #hrvatska

♬ original sound – Matea Baturina

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.