U trendu

Ovaj proizvod je multipraktik u domaćinstvu: Upija masnoću, rashlađuje, ali i ističe trepavice

Bebi puder ima mnogo širu primenu nego što je ona osnovna, primena za negu kože beba.
Neki ga zovu talk, neki puder za bebe, jedina razlika je u mirisu, a možete da ga koristite u kozmetičke svrhe ili za rešavanje pojedinih problema u domaćinstvu.

Upija masnoću

Sledeći put kada vam nešto masno kapne na majicu ili tepih, taj deo pospite puderom. On upija ulje i osvežava tkaninu.

Rashlađuje čaršafe

U vrelim noćima pospite dečiji puder po čaršafima. Oni će mirisati, a puder će upiti znoj s tela, što će vam omogućiti da se bolje naspavate.

Ističe trepavice

Ako koristite klasičnu maskaru, a želite da postignete dramatičan efekat, to ćete lako postići uz malo talka. Pre nanošenja maskare na trepavice nanesite tanak sloj talka i eto volumena.

Odložite pranje kose

Niko ne podržava neredovno pranje kose, ali svima nam se desi da jednostavno nekad ne stignemo da je operemo. Rešenje je opet čudotvorni  bebi puder. Pomešajte jednake količine praška za pecivo i bebi pudera i nanesite na kosu. Deluje isto kao šampon za suvo pranje kose.

Da obuća ponovo zamiriše

Većina žena zna za trik da leti sipa malo talka u cipele koje se nose na bosu nogu, a da li ste znali da će malo pudera preko noći izvući sve neprijatne mirise iz vaših patika, cipela ili čizama… Dovoljno je da uveče pospete unutrašnjost obuće puderom.

Osvežava knjige

Možete da ga upotrebite da upijete vlagu sa stranica starih knjiga. Reši ćete se buđi, a knjiga će biti kao nova.

„Popravlja“ škripanje poda

Imate parket koji škripi? Imate parket koji škripi? ospite po podu dečiji puder, a potom metlicom ispunite praznine među letvicama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.