U trendu

Ovako još niste probali: Provucite konac kroz iglu uz ovaj genijalan trik (VIDEO)

Uvući konac u iglu koja ima male uši nije jednostavno. Koliko puta ste gubili vreme pokušavajući da bezuspešno naciljate otvor na igli, ali vam to nikako nije polazilo za rukom. Međutim, postoji genijalan trik uz pomoć koga ćete brzo, lako i jednostavno uvući konac i u najmanju rupu na igli.

Umesto da bezuspešno pokušavate da naciljate mali otvor na igli kako biste uvukli konac stavite konac na dlan. Potom vrhom igli na kojoj su ušice trljajte po dlanu. Konac će se sam skupiti i proći kroz otvor na igli, a na vama je samo da konac povučete i on je provučen kroz ušice igle.

“Neverovatno! Da li je moguće da 50 godina pogrešno uvlačim konac u iglu. Ovo je genijalno. Nisam morala čak ni naočari da stavljam”, napisala je jedna oduševljena baka.

“Pokušao sam, ali mi nikako ne polazi za rukom. Izgleda da ovaj trik zavisi od vrste konca. Ili ja nešto radim pogrešno”, požalila se druga.

“Možda vam je dlan vlažan pa zato ne funkcioniše. Pokušajte da konac stavite na neku podlogu. Ja sam probala sa starim kožnim novčanikom i upalilo je. Provukla sam konac bukvalno za 3 sekunde”, posavetovala je treća u komentaru ispod videa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar