U trendu

Ove 3 sobne biljke donose sreću, ljubav i harmoniju u kuću – nabavite ih odmah! Idealne su i za poklone

Evo koje 3 biljke prema feng šuiju privlače pravu ljubav – treba ih pažljivo negovati i čuvati u domu!

Cveće je živi organizam koje zrači određenom energijom koja može uticati i na ljude kojei žive u domu u kojem se svet gaji.

Različite biljke imaju različitu simboliku, a prema feng šuiju postoji cveće koje ima magična svojstva. Na primer, tako se smatra da krasula, drvo novca privlači obilje, a da bosiljak štiti od negativne energije. Veruje se da određene biljke privlače ljubav i srodnu dušu, pa osobe koje ih neguju prizivaju romantične vibracije.

Evo koje biljke privlače ljubav u vaš dom:

1. Spatifilum (ženska sreća)

Čuva se i kupuje istog dana kao Anturijum, zajedno se čuvaju i neguju kao muška i ženska sreća. Preporučuje se da ih čuvate u saksijama tamnijih boja koje simbolizuju zemlju, odanost i plodnost. Ove dve biljke čine spoj muške i ženske energije – kreiraju ljubavnu atmosferu.

2. Hibiskus

Hibiskus se naziva i kineska ruža, a simbolizuje „ljubavni magnet“. Postavite ovu biljku u jugozapadni deo doma koji se u feng šuiju naziva ugao ljubavi.

3. Ciklama

Ovaj neverovatno lep cvet prema verovanju privlači ljubav i harmoniju u dom. Takođe, izaziva mudrost i dobru komunikaciju u odnosima, pa je idealan poklon za bračne parove, godišnjicu braka ili venčanje. Preporučuje se da ga u domu gaje oni koji su usamljeni i dugo tragaju za srodnom dušom, jer osim što privlači romantičnog partnera, prema simbolici ciklama vam pomaže da napravite pravi izbor u ljubavi.

Kako biljke u vašem domu zračile pozitivnom i željenom energijom, važno je da ih sami kupite, pažljivo i redovno negujete i ne zapostavljate ih kako se ne bi osušile i uvele. Dok zalivate, presađujete ove biljke ili čistite liske, izgovarajte i magične afirmacije za privlačenje prave ljubavi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.