U trendu

Ove 3 stvari nikako ne treba da držite u kupatilu! Šire negativnu energiju

Prema drevnoj feng šui filozofiji, postoje određene stvari koje stvaraju i šire negativnu energiju. Ova filozofija posebnu pažnju posvećuje uređenju kupatila, jer ovaj deo doma najčešće ometa slobodan protok pozitivne „či energije“. Da biste sprečili loše raspoloženje u kući i loše tokove novca, izbegavajte ove 3 stvari u kupatilu:

Slavine koje cure

Curenje vode u lavabou, kadi, tuš kabini ili iz vodokotlića simbolizije „curenje“ novca iz doma. Smatra se da curenje donosi siromaštvo, čini da se troškovi gomilaju, a novac izlazi iz vaše kuće. Zbog toga je važno popraviti sve slavine i izbeći bilo kakvo kapljanje ili curenje vode.

Prazne bočice i slomljene stvari

Prazne bočice kozmetike, stare četkice za zube, vidljivi prljavi peškiri, polomljena ogledala… Svaki vid nereda u kupatilu čini da se iz njega širi loša energija ka celom domu. Potrudite se da sve prazno, slomljeno i nepotrebno izbacite iz kupatila.

Veštačko cveće

Ukoliko želite da dekorišete kupatilo ili osvežite njegov izgled, nikada u njega ne unosite veštačko i plastično cveće. Ovo loše utiče na energiju, odiše umrtvljenom energijom i sprečava protok pozitivne energije.   Ne zaboravite da sveže biljke u kupatilu sjajno utiču na feng šui. Preporučuje se da u kupatilu gajite bambus, paprat, eukuliptus, čuvarkuću…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar